08 de març 2007

Oscar Briz en Concert

.
Dissabte 10 de març de 2007 a les 22:30 h

Teatre de la Casa de la Cultura de l'Alcúdia

ENTRADA DEBADES

Presentació del nou disc

Les vendes del disc es desti
naran a
l'Associació d'Amics del Poble Saharaui

Pop de primera barrejat amb estils musicals diversos i amb lletres de vegades marcadament reivindicatives, d'altres més intimistes o reflexives, sempre molt bones. Es diu d'ell que és un cas singular en el panorama musical valencià, i també que cada vegada sona millor. Ara presenta el seu nou disc Quart Creixent aparegut ara fa poques setmanes (el podeu adquirir per internet i també a la FNAC i a Oldies entre d'altres llocs)

L'altre dia a Barxeta, va interpretar en solitari unes quantes cançons d'aquest nou disc en el concert de recolzament a la moguda contra la línia d'alta tensió. La gent de la Mitjagalta va aprofitar l'ocasió per a demanar-li que fera un concert a Manuel i ens va dir que el faria. Tot un luxe per a nosaltres. Ja s'anunciarà quan arribe el moment.

També serà tot un luxe escoltar-lo el proper dissabte, amb la banda completa, i a més al seu poble ...

Deixe alguns enllaços on es parla de la seua trajectòria musical, dels seus discos i concretament d'aquest darrer.

- Oscar Briz presenta el seu nou disc , a La Llum, el portal de la música en valencià, on podeu veure també l'entrada sobre el proper Bellota Rock.

- Oportunitats, article d'opinió de Paula Mataix publicat a L'Avanç.

- Benaurada dissidència, de J.V. Frechina a La caseta del plater, on apareixen les millors cròniques sobre música en valencià, sobretot d'arrel tradicional.

- Identitat Aliena d'Oscar Briz, la plana de la NAT-Manuel li va dedicar aquesta entrada on es comentava l'anterior disc i es feia referència al Concert que va fer a la Platja de Tavernes aquest estiu, al 2on Pop al Carrer organitzat per La CasaCalba.


Oscar Briz a Barxeta el passat 24 de gener

'Per la Punta (L'Horta i El Cabanyal)' vídeoclip de la cançó d'O. Briz que fa servir imatges de 'Tornallom', el documental que mostra la lluita veïnal per salvar l'horta valenciana.

1 comentari:

Joan Vicenç ha dit...

Agrait per la visita i comentaris al nostre blog. El teu blog és molt complet i ben fet, el visitaré sovint.
Si ho desitges pots enviar-nos qualsevol notícia, opinió, sugerència... que et plagui, des de les terres valencianes.
Per cert, el meu pare era d'Alacant, de Vilafranquesa si no ho record malament. Lillo i Brotons de llinatge.
Salut i endavant.