14 de novembre 2006

Nova web de Mitja Galta



L'Associació Cultural Mitja Galta ja té el seu raconet a la xarxa. Felicite des d'ací a tots els mitjagalters, que a partir d'ara tenim un nou espai de comunicació i un lloc on difondre les nostres activitats. A veure si a poc a poc anem omplint-la de continguts i millorant-la.
(enhorabona especialment a felet i a xavibon que l'han feta possible)

Per "als de fora", dir-vos que la Mitja Galta és una associació maniuelenca, nascuda fa ja deu anys i que encara perdura, cosa difícil en aquest món de tantes presses i tantes obligacions, però fàcil d'entendre quan les coses es fan amb ganes i hom s'ho passa bé ademés. Açò és el que li passa a l'artífex d'aquesta moguda, que entre altres qualitats té una dedicació i un interés pel seu poble que ens anima a tots a tirar endavant aquest cotarro, un interés que podríem qualificar d'ultralocal (i perdoneu que insistisca en la parauleta, però aquest adjectiu definit per perpal i que a mi tan m'agrada, s'addiu molt al tarannà de Pau i de la Mija Galta).

Des d'aquesta associació es fa La Bellota i altres publicacions, s'organitzen exposicions, es convoquen concerts, conferències, presentacions de llibres, passejades guiades, etc. I és que si la Mitja Galta no existira, Manuel no seria igual.

O siga que, endavant i per molts anys mitjagalters!