25 de setembre 2008

Arquitectes femenines del nou món


Vull compartir amb tots els que passeu per ací aquesta primícia que m'arriba via e-mail: es tracta d'una cançó xulíssima que està en Asincronia, el cinqué disc en solitari d'Òscar Briz, que es posarà a la venda a partir de l'1 d'octubre.

5 comentaris:

Marc Gomar ha dit...

Molt gran, com sempre. És una sort que aquest tros de músic siga d'ací i cante en valencià. Una sort per a nosaltres i una putada per ell.

Sí, sé el de Sénior. De fet tinc una còpia masteritzada -abans tenia la que no ho estava- i espere amb ànsia el disc. Els vaig tindre en GandiaTV tocant i els vaig passar el cd als programadors culturals de Gandia per veure si el descobreixen.

refelet ha dit...

Hola Kirikú!

Gràcies per la primícia. Has llegit l'article que he fet sobre Josep Didac? Aprofite per comentar-te que en El Penjoll ens preguntem si t'abelliria col·laborar amb nosaltres. Si és així, ja saps que tens les portes obertes. Salut!

kirikú ha dit...

Gràcies a tu Refelet per deixar-me un comentari. Fa temps que volia contactar amb tu per el tema de la Paret del Moro.

Clar que m'abelleix col·laborar a El Penjoll, però és que ja no tinc temps per a res més. Gràcies, de tota manera per l'oferiment, és tot un honor.

Ara mateix m'en vaig cap allà a veure l'entrada que dius sobre Josep Dídac.

refelet ha dit...

Voràs, en El Penjoll no teníem fins ahir res que ens avisara dels comentaris nous a entrades antigues. Per això no tenia ni idea que havies deixat un comentari a La Paret del Moro, sinó t'haguera contestat abans.Respecte del que dies allí, puc dir-te que me n'alegra que algú haja recollit la proposta. No obstant això, per la situació de la torre i per la vinculació afectiva amb Manuel, pense que la iniciativa l'hauria de dur endavant la gent de Manuel. I ben probablement, la forma de canalitzar-ho seria a través de la Mitja Galta. En eixe sentit, des de Xàtiva, pense que jo només que podria aportar idees. Si esta modesta aportació creus que pot ser d’utilitat, a través del correu de El Penjoll pots contactar amb mi. Au, Kirikú, Salut!

Cris ha dit...

Hola Kirikú!
He vist l'enllaç que m'has deixat, és molt fort, no coneixia eixa pàgina. I es pot saber perquè enllacen el meu blog?
Aquest estiu la banda de SEnyera va interpretar la cançó i un grup de gent del poble va pujar a cantar-la i va quedar molt bé, a més van explicar el significat de la cançó.
El cap de setmana q ve em va malament anar als vostres actes però gràcies per avisar, m'agrada molt tot el que feu.
Molt xula la cançó d'òscar briz.
Segurament si que aniré a veure els Antònia a Sueca, en tinc moltes ganes.
Salut i força!
Cris