31 de gener 2009

Un euro, llavor de Pau

“Pel dret a l’educació a Gaza”
Número de Compte: 2090 0046 91 0040714118


S'ha celebrat hui el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Amb aquest motiu, Escola Valenciana ha llançat la campanya 1 €, llavor de Pau (pel dret a l'educació dels infants de Gaza) que pretén recaptar fons econòmics per a la reconstrucció dels centres escolars de Gaza, dependents de la Unesco.

Pel que diuen, sembla que només avuí s'han recaptat als centres 15.000 €. Però la Campanya continua encara oberta. Van a fer-se uns vals d'ajut per a qui vulga col·laborar i hi ha a més un compte bancari on poder ingressar diners (el que està al peu de la foto). La quantitat que es recapte serà lliurada a Unescocat, per a desenvolupar tres programes: reconstrucció de centres, intercanvis escolars i de professorat, i programa d'animació infantil i juvenil (trobareu ací informació més detallada / telf.96 347 27 83)

A més s'han posat a disposició dels docents molts recursos didàctics per a treballar amb els xiquets. I s'ha llançat la campanya 2.0.

Molt bé per Escola Valenciana!

_____________________________

Estaria bé que ací a casa nostra, el CEIP Pintor Estruch s'afegira a la campanya. Ja vorem, ho proposarem, a veure què passa.

De moment, a l'escola de Manuel s'ha celebrat també el Dia de la Pau: els xiquets han eixit al pati i, fent rogle amb tots els companys, han cantat una cançó i han soltat coloms. Amb les seues mestres han parlat de Gandhi, de Palestina. Han parlat de la Pau al món i ací, a l'escola, al carrer, a casa.

3 comentaris:

Vicent Terol ha dit...

Així que també eres mestra...Sona bé el que contes del teu col·le. Al meu es va fer un esmorzar intercultural, amb important implicació de mares i pares a l'hora de cuinar i dur a terme l'activitat. Molt positiu, baix el meu parer.

M'agrada el teu bloc. Salutacions!

kirikú ha dit...

Vicent, gràcies pel comentari.

No soc mestra, soc bibliotecària. Però com que tinc dos fills en edat escolar em sent part del món de l'educació i m'implique en el col·legi dels meus fills.

El bloc, està un poc deixat de la mà de Déu. L'actualitze poc i ni tan sols afegisc enllaços a la barra de la dreta. Algun dia, potser tinga un poquet de temps.

Ciao

Vicent Terol ha dit...

Després d'escriure el comentari vaig tenir un pensament fugaç: i tu d'on t'has tret que és mestra? Vaig rellegir la teua entrada i, efectivament, en cap lloc deia que ho fores. Supose que el fet de parlar del Dia Escolar de la No Violència i la Pau amb bastant apropament em faria pensar, de manera automàtica, que eres mestra. "Mira, una companya de feina!", deguí de pensar.