07 d’abril 2009

Torna la Revolució Groga a l'Ensenyament Valencià

La Plataforma per l'Ensenyament Públic Valencià ha convocat novament la Vaga General que va quedar ajornada el passat desembre, davant de la total falta de voluntat de la Conselleria en negociar res de res. Ni tan sols la moratòria de l'Educació per a la Ciutadania en anglès, que només suprimia l'ordre durant l'actual curs, i que ells mateixos estan incumplint, exigint per a la contractació dels professors de la borsa, capacitació en llengua anglesa. Per no parlar de la resta de punts que es demanaven per a poder acabar amb la situació tan greu, de precarietat i deteriorament que pateix l'ensenyament valencià. Una presa de pèl i una vergonya!

La Conselleria es va aprofitar de la bona voluntat dels convocants i va prometre negociacions, amb la única la intenció de que es desconvocara la vaga, s'acabaren les mobilitzacions i que es dissolguera la Plataforma* (recordem l'èxit de les mobilitzacions de la passada tardor i l'èxit de la manifestació de novembre, una de les més multitudinàries a la ciutat de València en tots els temps!).

Però, a pesar que no tots van estar d'acord en desconvocar la vaga de desembre, la Plataforma s'ha mantingut unida, i això permet encarar el futur de les mobilitzacions amb optimisme. Ara es torna a convocar la vaga. Així és que ja sabeu: el 28A tots a la vaga. Els motius són els mateixos.

______________________________________________________

(*) - La Plataforma està composta per tots els estaments educatius valencians: sindicats de docents, FAPA, Escola Valenciana, associacions de directors de primària i secundària, associacions d'inspectors, ... A les seues pàgines web trobareu un muntó d'informació actualitzada i propostes diverses per a anar animant l'ambient.


1 comentari:

Vicent Terol ha dit...

El Govern valencià sembla estar nervioset. Ja està fent moviments per tal de desconvocar la vaga...