08 de maig 2007

A mi també m'agrada ser de poble

.

Això diu la samarreta que han fet els de l'Agrupació d'Esquerres de Benimodo, un grup de gent de l'esquerra nacionalista que reedita a nivell local el Compromís pel País Valencià, gràcies al qual molta gent esperem dir ben fort Adeu PP el proper 27 de maig.

Xula, vitat? La vam veure l'altre dia a la massiva manifestació del 25 d'abril. La foto li la vam fer a Xavi Hervàs, militant històric de l'esquerra nacionalista de la Ribera, i uns dels impulsors del BES (Bloc d'Esquerres i Sobiranista), corrent organitzat del Bloc amb el qual simpatitze.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Xiqueta, quina passada la foto. I el bloc, cada dia el tens més guapo. A veure si podem celebrar alguna cosa bona el 27 de maig.
Està xula la samarreta, eh? La gent de benimodo (ja era hora) s'ho està muntant molt bé.
Un besot riberenc.

kirikú ha dit...

Gràcies Xavi pel teu comentari. Ja veus que no n'abunden molts per ací. I és que la meua gent és poc "bloquera" ;-) ...

I vine que seràs molt benvingut. T'esperem

Anònim ha dit...

Mira, al final la maleïda migranya no em va deixar ni a Senyera ni a Manuel. Em va fer molta ràbia, però ja tindrem temps per veure'ns i xarrar. Espere que tot vaja bé per Manuel.
B7s.

XAVI http://cat.bloctum.com/xavihervas

Anònim ha dit...

Hola Ma Josep, sóc Pau de Benimodo, la xica que et portà les samarretes de "M'agrada ser de poble" al teu lloc de treball.
Xavi m'ha donat l'adreça del teu bloc, i t'escric perquè no sé res de tu.
Digues-me alguna cosa. El meu correu és pauarmachi@hotmail.com

PD. Un bloc magnífic i molt treballat

Anònim ha dit...

LA CAMISETA NO DURA NI DOS LLAVAES ALMENYS PODIEU HAVER GASTAT UNA TELA MES....... BONA, QUE RATES ELS DELS AEB

kirikú ha dit...

Pel que es veu la samarreta dels qui "ens agrada ser de poble" està donant molt de joc. Quan em pose la meua, sempre se m'acosta algú que s'interessa per aconseguir-ne alguna. I ací al "blog/bloc" de tant en tant apareix algun comentari nou.

He sentit dir que la samarreta original la van fer a l'Alcúdia (la de Crespins, no l'altra) i que va ser Paco Sanz qui va dir aquestes paraules en algun acte. La veritat és que no ho sé.

Anònim què dius de rates? Xic@, de segur que no et dona bon resultat perquè no has tingut prou cura, no l'has llavada amb prou de carinyo, amb un sabó suau, sense centrifugats agressius, a ma, amb delicadesa ... com es fan les coses que s'estimen.

Anònim ha dit...

evidentement no l'estime molt si l'estimara la tindria a la meua habitació penjada, la vaig gastar per a netejarli el cul al meu gos, anava de diarrea, però al llavar-la per si de cas vaig vore que totes les lletres es depegaven, així que ya veus, yo el q' estime no eu llave, el que faig es no embrutar-ho per conservaro millor, tindre cura de que sempre estiga igual que el primer dia, bueno almenys aixina duren les coses no? tu ho sabras millor que yo, entens prou de restaurar no?

hay bueno sols dirte una frase molt famosa que et vindra de perles
ora et labora